Uhapšeni Vojinović – intimus Spajićevog ujaka i izvršnog direktora PES-a

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja, uz asistenciju službenika Sektora za borbu protiv kriminala, lišili su slobode A.M., G.V., D.J., D.B., M.M. i R.R. zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje.

U Specijalnom državnom tužilaštvu počela su saslušanja uhapšenih zbog stvaranja kriminalne organizacije i šverca cigareta. Podgorički biznismen Aleksandar Mijajlović, u javnosti često pominjan kao jedan od suvlasnika građevinske kompanije „Bemax“, uhapšen je juče zbog sumnje da je povezan sa, između ostalog, švercom cigareta.

Osim Mijajlovića, uhapšeno je još nekoliko osoba, osumnjičenih za stvaranje kriminalne organizacije i šverc, bliskih podgoričkoj kompaniji “Tehnomax”.

Nakon višemjesečnog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Europola, kako je saopšteno iz SDT-a, ova akcija je sinoć sprovedena. Televizija Crne Gore objavila je da su pored Mijajlovića uhapšeni i Dejan Jokić, Golub Vojinović, Radoje Rabrenović, Dragan Backović i Mirko Mijušković.

Kako nezavnično saznaje portal InfoMonte, uhapšeni Golub Vojinović, intimus je premijerovog ujaka – Sretena Kankaraša, kao i izvršnog direktora Pokreta Evropa sad Vlada Bojovića.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ne moze clanak da se objavi a da se neko ne ocese o Spajica. Takva malicioznost proizvodi suprotan efekat kod naroda. Cus „intimus“ od ujaka, pa vjerovatno je i Spajic u Radevoj semi sverca. Abazovic je takvo zlo da bi i rodjenoj majci namjestio igru, ako mu to moze vratiti vlast