Čudan izbor PES!Novi izvršni direktor EPCG je kum Časlava Vešovića, funkcionera DPS-a!

Odbor direktora EPCG, na današnjoj 86. vanrednoj sjednici, za novog izvršnog direktora Elektroprivrede na mandatni period od četiri godine, većinom glasova, izabrao je Ivana Bulatovića, diplomiranog elektroinženjera.

Kako je saopšteno iz EPCG, „imenovanje Bulatovića za izvršnog direktora uslijedilo je nakon što je sprovedena kompletna procedura javnog konkursa“.

„Podsjećamo na činjenicu da je, shodno odluci Odbora direktora od 5. decembra 2023, raspisan javni konkurs za izvršnog direktora (8. decembar) koji je trajao 15 dana. Prijavilo se sedam kandidata, a u međuvremenu jedan od njih povukao je prijavu, dok je za drugog utvrđeno da je, u formalno-pravnom smislu, dostavljena nepotpuna dokumentacija. Tročlana komisija je, 9. januara tekuće godine, izvršila pregled i obradu dokumentacije te istu proslijedila Komisiji za imenovanje, koja je, 15. januara, obavila intervjue sa kandidatima čije su prijave bile ispravne. Posebna pažnja posvećena je predstavljanju plana i programa rada i razvoja kompanije u mandatnom periodu. Na osnovu dokumentacije i intervjua, izvršeno je bodovanje, prema kojem su najbolje reference imali Ivan Bulatović i Zoran Šljukić“, naveli su iz EPCFG.

Bulatović, koji je inače i vjenčani kum DPS-ovog Časlava Vešovića, potreban je da sprovede deficit kombinacije vjetro elektrane „Krnovo“ i solarne „Čevo“, a iza koje stoji kapital upravo Aca Đukanovića.

Ovaj posao, na osnovu naših saznanja, sprovode bivši šefovi crnogorskog energetskog sektora, Srđa Kovačević i Zoran Đukanović.

Bulatovićeva supruga je glumica Žana Gardašević koja je potpisivala peticiju protiv Srpske pravoslavne crkve!

Čestitke PES na izboru kadra!

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Gore je to sto mu je supruga radila, nego sto je kum Caslava Vesovica. Braca ne misle isto, a kamoli kumovi, ali supruga je veliki minus, tako da je njegov izbor zastidje za PES