Илија Р. Миљанић: Отрежњење Срба након велике Литијске војске иде споро! Пут Русије поглед уперимо!

Генерално одлагање пописа урадило велику штету за српски народ. Разлог одлагања су прозападна политика коју од дана побједе над клерофашистима ДПСа 30.авг.2020 ,пропагира распала ЕУ са САД преко Ексобара, Лајчака-творца крађе референдума, Уснуле, Бореља и других
агената ЦИЈЕ?

Након отрежњења Петровићке ЦГ од 30.авг.2020 под војством сада Небескога Амфилохија, отрежњење, није одговарало Ескобару и дружини са изговором да ће попис донијети подјеле тј.домимацију срба у Монтенегру.Нажалост срби у Монтенегру се брзо „захладе “ тј.прехладе а кампање није било да се стане на пут Ескобаровој доларовићевој дружини, разлог преовладавање „апостола“ у новој Влади ЦГ и др.


Ево ових дана олињани апостол Кривокапић тражи преименовање СПЦ у цркву ЦГ.Ништа ново, наставља се обрис западног православља које ће све више кидисати за остварења Ватиканске домомације.

Бојимо се да Ескобарова дружина идуће године не нареди да попут фашиста из Украјине пређемо и Божић да славимо 25. десембра са друштвом православних отпадника од Источног изворног православља.


Ако овај намет не дај Боже прихвати СПЦ, оскрнавили би све Петровићке Владике, Јерусалимску Свету Лавру, Московску Патријашију, Ловћенског Тајновидца, вјечног Митрополита Амфилохија и затрли Косовски Завјет и све од побједе Светог Саве над западном ложом православља, које данас надире да провали све пресвете браве православља!!!


Побиједити ће мајка Русија злогласни фашизам и глобализацију запада и синуће нова Зора свим народима који желе одбрану свога индетитета, наслеђа, вјере, нације и управљања са својим богаствима.

Управо американизација ушла у сваке јасле да опљачка зоб а њих интересује пљачка националног богаства и ништа више од тога. Владаоце заплијене једноумљем да се живи и ради од: покер апарата,кладионица, каматног криптолова и лова на расад нарко алеја разних опијума.

СЗО је извор нових зараза гдје ће КОВИД станице, нон стоп правити вакцине смрти до златне мафијашке милијарде.
Све се је германско и англосаксонско пидигло да уништи изворно Источно православље. Поломиће зубе сви злотвори са Хазарске ложе, а БРИКС ће послије пола миленијума доминације Хазарског долара, допринијети да се Доларовићи скину и преселе у синтеж „бунине и трештина од прајд скакача“.
Пуче колан Америчкој кобили, и привеза европске коњушаре у сопствено ропство.
Свака злогласна сила завршава распадом: Рим,Византија,САД и западни најамници без повратка!?!?!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare