Браћа Величковић донирали 13000€!

Бјелопољци Петар и Владимир Величковић, сувласници Спорт Вижона, донирали су 13 000 € на више мјеста.

Још једном су потврдили своју племениту традицију добротворног рада. У оквиру своје годишње иницијативе „The Smile Run Team“ донирали су значајна средства онима којима је то најпотребније.

ЈУ Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју „Тиса“, Бијело Поље је богатије за 2.000 евра захваљујући донацији породице Величковић

Петар Величковић донирао је 5 000 евра болници Брезовик, одељење пулмолошке онкологије.

У Подгорици су Удружењу младих са хендикепом Црне Горе упућена средства у износу од 2.000 евра

Sport Vision је донирао по 2.000 евра ЈУ Дневни центар за дјецу и младе са инвалидитетом и сметњама у развоју Тивта и ЈУ Дневни центар за дјецу са инвалидитетом.

Sport Vision није познат само по врхунској спортској опреми већ и као примјер друштвене одговорности. Следеће године се приводи крају деценија сарадње са Црногорским олимпијским комитетом.

Поред тога, компанија се истакла кроз свој еколошки ангажман. Њихов пројекат „ЕКО ВИЗИЈА“ има за циљ подизање свијести о екологији. Ове године су донирали и посадили 22 саднице Тује у Подгорици, као и учествовали у уређењу обале Лима у Бијелом Пољу.

Њихова великодушност и посвећеност друштвеним вриједностима подсећају нас да заједно можемо учинити много тога за боље сутра свих нас.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Svaka čast. Ko vredi baš vredi!