Portal 083 Zdravku Krivokapiću: Dobar si glumac ali čovjek nisi!

Da je Amfilohije bio živ ne bi dozvolio da Beograd diktira određana ponašanja, pogotovo u crkvi Crne Gore”, izjavio je u posljednjem intervjuu Krivokapić.

Zvuči prosto nevjerovatno, ali je nažalost istinito, da je čovjek koji je došao na talasu litija koje su pokrenute za odbranu Srpske pravoslavne crkve izrekao ovako nešto. Svakako se termin Crkva Crne Gore mogao očekivati od Duška Markovića ili Mila Đukanovića, ali eto termin je skovao bivši premijer Zdravko.

Ipak ne treba da nas čudi ovakvo ponašanje jednog političkog mediokriteta, koji je bio spreman da ne potpiše temeljni ugovor, koji je u stilu Novaka Kilibarde promijenio nacionalnost za par dana i kome je sv pamet stala u kabinetu američke i engleske ambasade.

Zato je vrlo bitno da se ovakvoj pojavi u političkom životu Crne Gore ne dozvoli da bilo kad bilo gdje obavlja neku značajniju funkciju, politički se mora marginalizovati jer koliko god politika bila stvar kompromisa, nekada prilagođavanja situaciji i slično, ipak ovakav primjera političkog beščašća je rijedak.

Na samom kraju, za Zdravka i nije politika, za njega je cirkus, jer kako je jednom rekao Miodrag Lekić, Krivokapić je jedan običan pajac. I bio je u pravu, on je samo pajac, neozbiljna je čak da bude i dvorska luda!

9 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Da, običan pajac.

Vecina teksta se moze podrzati, osim uvreda starijem covjeku, ali je istina da sam ja kao i vecina gradjana zbog njega glasao ZBCG jer ga je blazenopocivsi Mitropolit podrzao i tada je rezim Mila Djukanovica pobijedjen. To mu ne mozete osporiti, a zbog nemogucnosti formiranja Vlade bez Dritana pristao je na gnusne kompromise

Mandic ne bi pobijedio, a ako blazenopocivsi Mitropolit stane iza nekoga naravno da cu da glasam covjeka za koga sam saznala i dan prije, jer smo tako odbranili SPC. Zasto ne objavljujete komentare? Razlicita misljenja su valjda pozeljna. Tu smo gdje smo, jer ne vidimo dobro u nikome, samo lose stvari, a treba makar priznati dobre stvari

Odobreni, ali ne i objavljeni. Napomena: Vama je veoma bitan jer ste vi reagovali na njegovu izjavu, a ja iznio svoje misljenje na Vasu reakciju, tako da je jos uvijek samo Vama bitan

Imam isuvise godina da bi mi bilo cije misljenje bila ideja vodilja. Cinjenica je, sto su pokazali i kasniji izbori, da je DPS pobijedjen jer je taj, kako kazete, pajac bio nosilac liste a Mandic na 81. mjestu. Lijep pozdrav za Vas.

Zasto ne objavljujte komentare u kojima se iznosi drugacije misljenje?