ČIJE SU NAŠE NVO, ČIJA JE NAŠA DALIBORKA? CENTAR ZA GRAĐANSKO OBRAZOVANJE!

Ako sagledamo ovaj izvještaj iz ugla političkog angažovanja izvršne direktorke CGO Daliborka Uljarević, postaje jasno zašto se njen politički aktivizam uvijek kretao u smjeru protivljenja ulasku koalicije ZBCG u vladu i u vlast uopšte. Da nije smiješno, bilo bi možda i tužno, ali činjenice su neoborive, Daliborka i CGO su se više protivili ulasku u vlast srpskih predstavnika od Eskobara, DPS-a i svih suverenističko komitskih organizacija zajedno.

Kovanice evropski fondovi, diplomatsko konzularna predstavništva, od kojih kako se može vidjeti CGO dobija najveći broj donacija, jesu upravo centri moći u Crnoj Gori koji svoju političku agendu zasnivaju na antisrpskoj politici, a ako prelistate izjave već pomenute direktorice CGO, naći ćete potvrdu da je ona sprovodila i sprovodi agendu svojih finansijera bez pogovora.

Zaklučak bi svakako mogao biti, što više stranog novca, veća borba protiv Srba u Crnoj Gori, što više novca to je NVO sve manje NAŠA, a više njihova…. mentorska….“građanska“…..anticrkvena…antisrpska…..

UREDNIŠTVO PORTALA 083

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Istina da su ova, a i većina NGO plaćene za blaćenje srpskog naroda i da moraju biti srbofobične. Neki predsednici/ce i rukovodstva tih NGO se bave i „užasnim“ nemoralnim stvarima. Kada bi bilo institucija i da je CG pravna država mnogi od njih bi bili izvan zakona, ali ovako oni izigravaju najpametnije, najsposibnije i najmoćnije ljude u državi, Bogom dani za spas ove nesrećne zemlje i da se bez njih ne sme ni vlada, ni skupština sastaviti, niti postaviti portir u nekom ministarstvu itsl., zahvaljujući novcu i belosvetskim siledžijama koji strahom, bombama i drugim oružjem uteruju demokratiju i red u svetu, pa i ovde.